Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

24 novembre 2012
Categoria/es: General

80 ANYS PER A LA MONTSE GES

La nostra molt estimada Montse ha arribat als quatre vint, al 80è aniversari. Tota una fita important i ho ha volgut celebrar amb tots el seus nebots i els mossens de la Parròquia.

El 20 de novembre, dimarts, complia els 80 anys. Aquell dia vàrem tenir l’oportunitat de homenatjar-la els col•laboradors de cada dia al despatx parroquial. Un dolç pastís amarat amb begudes variades i sobre tot amb el condiment d’una intensa alegria.

El dissabte 24, la celebració es va realitzar al restaurant La Masia. Plats suculents i clima familiar. Els nebots i renebots. En total 42 comensals. No hi faltaren els moments d’emocions i fins i tot amb alguna llàgrima; les fotografies familiars que seran un record per a la posteritat.

La parròquia vol agrair-li a la Montse tants serveis i hores dedicades a tants projectes del que ella ha estat responsable amb molta senzillesa. Ella ha fet seva la frase de Mare Teresa de Calcuta: “De vegades sentim que el que fem és tan sols una gota que vessem al mar, però el mar seria menys si li faltés aquesta gota”

Per molts anys, Montse!

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn