Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

TESTIMONIS DE FE

“Avui dia s’escolta més els testimonis que els mestres i si s’escolten els mestres és perquè són testimonis.” (Sant Pau VI)

Presentem cristians que han viscut la fe d’una forma sensible als nostres ulls actuals. Alguns són sants o beats. D’altres potser no arribaran mai als altars. Però la seva experència ens pot ajudar a viure el seguiment de Jesús de manera pràctica i entenedora.

Els textos sobre alguns “testimonis de fe” han estat preparats com a temes de reflexió per als feligresos de les nostres parròquies, generalment per al temps de Quaresma.

Les cerimònies de Beatificació o la commemoració d’algun aniversari significatiu han estat també motiu de reflexió del testimoni de fe dels nous beats proclamats.

Altres testimonis.- Els que segueixen són testimonis  igualment suggeridors però, possiblement, més propers a tots nosaltres. Els textos seleccionats provenen de les fonts d’informació indicades en cada cas.

També afegim altres textos formatius pensats i escrits per als feligresos de la parròquia. Han estat comentats i  lliurats en les misses dominicals.

Finalment el testimoni de fe de la gent de la comarca de la Ribagorça que, des de 1979, cada any s’aplega al voltant de Maria en la Romeria de les Marededéus