Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

19 octubre 2010
Categoria/es: General

A REVEURE, MIQUEL!

La cerimònia de funeral per l’ànima de Miquel Borrós ha estat presidida per Mn. Joan Mora, rector de la Unitat Pastoral i concelebrada per Mn. Joan Ramon Ezquerra, Mn. Jordi Pardell, Mn. Norbert Estariol, Mn. Robert Louan, i els diaques Genis Sánchez, ofm, Santiago Mataix i Lucas Francisco Evung. També hi eren presents Mn. Adrián Burca i el P. Daniel Simón, sacerdots romanesos. Mn. Joan Carles Mandje, sacerdot també molt vinculat a les nostres parròquies, amb molta pena no hi ha pogut participar per trobar-se a València seguint els seus estudis eclesiàstics.

L’església del Carme era curulla fins a vessar de familiars, amics i feligresos de les parròquies de Sant Joan, Sant Pere i la Mare de Déu del Carme, a les que Miquel Borrós ha servit com a Secretari des de la seva constitució, igual que ja ho era de la del Carme des de fa més de 10 anys. També hi havia l’alcalde de Lleida Sr. Àngel Ros i altres autoritats. Una aquarel•la de gran format feta pel seu bon amic Joaquim Ureña mostrava la figura entranyable de Miquel Borrós.

La Missa ha estat solemnitzada per la música que ha interpretat a l’orgue Lluís Climent, organista de la parròquia del Carme, i el Cor africà. Tota la celebració ha estat amarada dels bons sentiments que Miquel Borrós ha despertat sempre entre tots els qui l’hem conegut, i de l’admiració que ha suscitat la seva dedicació competent, generosa fins a l’extrem, plena de bonhomia i senzillesa revestides d’una alegria que s’encomanava fàcilment.

Acabada la celebració una cunyada d’en Miquel l’ha recordat amb emotives paraules. Tot seguit ho ha fet Mn. Joan Ramon Ezquerra lloant la tasca de voluntariat que fan tantes persones al servei de l’Església, i de la qual Miquel Borrós n’ha estat un testimoni exemplar. Finalment, Mn. Joan ha presentat “la corona de sacerdots” que s’havien reunit al voltant de l’altar per acompanyar Miquel Borrós en aquell acte de comiat esperançat. Sacerdots als que Miquel “havia mimat tant…” Aquestes paraules les pronunciava en un to més seré, doncs l’emoció que sentia li havia impedit dir-ho al començament de la celebració.

Amb L’hora dels adéus ens hem acomiadat tots del nostre bon amic Miquel Borrós, confiant en retrobar-nos tots amb ell al cel: “No és un adéu per sempre, tan sols l’adéu per un instant… El nostre comiat diu A REVEURE SI A DÉU PLAU!"

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn