Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

Beatificació de Joan Pau II

30 abril 2011
3 maig 2011
00:00:00
ROMA

A ROMA PER LA BEATIFICACIÓ DE JOAN PAU II

El Bisbat de Lleida organitza un pelegrinatge a Roma
per assistir a la beatificació de Joan Pau II.
Ens acompanyarà el Sr. Bisbe de Lleida, Mons. Joan Piris Frígola

Les dades del viatge són:

  • 4 dies: del 30 d’abril al 3 de maig (dissabte a dimarts)
  • Trasllat en avió.
  • Preu per plaça: 920 €. Inclou trasllats en autocar i avió. I pensió completa en tot el viatge. No inclou preu visites, ni begudes extra.
  • Inscripció: a la porteria del Bisbat (Tel. 973 26 86 28) o al 679 976 173 (Mossèn Ezquerra). Si es fa a la parròquia respectiva, cal avisar tot seguit al Bisbat.
  • Termini d’inscripció: Hauríeu d’anotar-vos ja. Les places són molt limitades. En el moment d’inscriure’s, presentar fotocòpia DNI o passaport i entregar 300 €.
  • Agència: Viatges Kariba. Telèfon 973 770 223

Dia 30 d’abril. LLEIDA – BARCELONA – ROMA. Sortida de la Rambla d’Aragó, davant la Universitat, a les 5:00 hores del matí, cap a l’aeroport de Barcelona. El vol serà amb Vueling, a les 9:30, per arribar a Roma a les 11:15. Trasllat a l’hotel. Dinar. Tarda de visites. Sopar i allotjament.

Dia 1 de maig. ROMA. Esmorzar. A l’hora convinguda, trasllat al Vaticà per assistir a la Missa de Beatificació, que presidirà el Sant Pare Benet XVI. Dinar. Tarda, visites. Sopar i allotjament.

Dia 2 de maig. ROMA. Esmorzar. Tot el matí dedicat a visites de la ciutat. Dinar. Visites també per la tarda. Sopar i allotjament.

Dia 3 de maig. ROMA – BARCELONA – LLEIDA. Esmorzar. Matí de visites. Dinar. Trasllat a l’aeroport de Fiumicino. El vol cap a Barcelona sortirà a les 16:15 h. per arribar a Barcelona a les 18:05. Trasllat en autocar a Lleida.


NOTA: Les circumstàncies especials que envolten aquest esdeveniment han estat el motiu de l’encariment de vols i hotels a Roma, i també de la pressa amb què hem d’actuar, si hi volem participar.

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn