Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

INICI DE CURS DE CATEQUESI

13 setembre 2011
00:00:00
Parròquia del Carme

INICI DEL CURS DE CATEQUESI
La catequesi parroquial començarà dimarts dia 13 a les 6 de la tarda, a l’església del Carme. Serà un dia de celebració festiva de final de curs 2010-11 i, alhora, d’inici del nou curs que comença. Farem oració, veurem un vídeo, reviurem els millors moments del curs passat en imatges, farem jocs i berenarem. També us comentarem l’oferta d’activitats formatives i recreatives que la parròquia organitza per als nens i nenes al llarg del curs.
Us esperem a tots, als nens i nenes que enguany fareu 1r i 2n de Catequesi i als que ja heu fet la Primera Comunió. I, també, als vostres pares.


INICIO DEL CURSO DE CATEQUESIS
La catequesis parroquial comenzará el martes día 13 a las 6 de la tarde, en la iglesia del Carmen. Será un día de celebración festiva de final de curso 2010-11 y, al mismo tiempo, de inicio del nuevo curso que comienza. Haremos oración, veremos un vídeo, reviviremos los mejores momentos del curso pasado en imágenes, haremos juegos y merendaremos. También os comentaremos la oferta de actividades formativas y recreativas que la parroquia organiza para los niños y niñas a lo largo del curso.
Os esperamos a todos, a los niños y niñas que este año haréis 1º y 2º de Catequesis y a los que ya habéis hecho la Primera Comunión. Y también a vuestros papás.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn