Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

Jornada de formació de lectors de la Paraula de Déu

29 gener 2022
10:00:00
Acadèmia Mariana - Teatre

 

Amb motiu de la Setmana de la Bíblia: "La Paraula de Déu en l’Any Litúrgic"

Després de la realització de la primera trobada de formació per a lectors que va tenir lloc el dissabte 27 de novembre de l’any passat, amb motiu de la Setmana de la Bíblia que celebra l’Església, volem fer una segona trobada de formació.

 

Aquest cop, partirem d’una proposta formativa que va ser suggerida pels participants en l’anterior trobada, que lliga amb la Setmana de la Bíblia. Es va demanar una formació sobre el perquè dels textos que es trien per les diverses festes i temps litúrgics de l’any.

 

Aquesta formació la desenvoluparan Mn. Daniel Turmo, llicenciat en Sagrada Escriptura i Esmeralda Oliva, professora de religió a l’institut Màrius Torres i estudiant de Teologia a l’Irel.

 

Aquesta formació la farem, si Déu vol, el dissabte 29 de gener al teatre de l’Acadèmia Mariana, de 10 a 12 del matí (és possible que acabem abans). Aquesta trobada formativa es podrà seguir de manera presencial i també a través de videoconferència amb l’aplicació ZOOM.

Aquesta activitat l’oferim a tothom qui vulgui participar, dugui a terme el servei de lector o no. Els qui vulguin participar presencialment, cal que s’apuntin i ho comuniquin abans del dimecres 26 de gener, per qüestions d’aforament. Ho podeu fer a través de la vostra parròquia, indicant el nombre de persones que vindreu enviant un correu electrònic a la següent adreça: areadeformacio@bisbatlleida.org.

 

Els qui vulguin seguir la formació de manera telemàtica, podeu contactar al mateix correu electrònic perquè us remetem l’enllaç per connectar-vos.

 

Mn. Víctor Martínez, responsable de l’Àrea de Formació del Bisbat de Lleida

 

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn