Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

Pelegrinatge de les relíquies de Santa Bernadette Sobirous

25 novembre 2019
27 novembre 2019
00:00:00
Catedral, Montestir Sagrat Cor, Hospital Arnau de Vilanova, Residència dels Ancians Desemparats

La nostra diòcesi acollirà del 25 al 27 de novembre les relíquies de Santa Bernadette Soubirous en un nou reliquiari en ocasió de l’any dedicat a aquesta santa que va tenir una sèrie d’aparicions marianes a Lourdes. 

Lleida és una de les 48 diòcesis que acull durant tres dies aquestes relíquies per acostar aquesta santa als feligresos. L’Hospitalitat de Lourdes del nostre bisbat ha organitzat el periple que faran les relíquies i al qual convidem a tothom a participar-hi. 

 

Està previst que les relíquies, un tros de costella, arribin a la catedral de Lleida el dilluns dia 25 de novembre a les 12.30 hores i després d’una pregària es traslladaran a la Capella del Santíssim. A les 18.45 hores es farà el rosari i la processó de les torxes per l’interior de la catedral i després, cap a les 19.30 hores, el bisbe Salvador presidirà l’eucaristia.

 

Cap a les 21 hores està previst el seu trasllat fins al Monestir de les Carmelites Descalces de la Caparrella on es farà una vetlla nocturna. El matí del dia 26, les relíquies es vetllaran encara a la Caparrella i a les 16 hores arribaran a l’hospital Arnau de Vilanova. A les 18 hores se celebrarà una missa a la capella del centre hospitalari i després es traslladaran fins a la residència dels Ancians Desemparats d’Aitona on es vetllaran tota la nit. El dia 27 se celebrarà una missa a la mateixa residència a les 9 hores i després ja faran camí cap a una altra diòcesi.

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn