Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

28 gener 2017
Categoria/es: General

AGRAÏMENT DE TOAR

L’Agrupació teatral lleidatana TOAR agraeix a tots els centenars de persones que varen participar com a espectadors a les tres representacions de la tradicional obra nadalenca d’Els Pastorets de Lleida d’en Millà amb la parella còmica de Borrego i Carquinyoli, a l’Auditori Municipal Enric Granados, als salons de la Parròquia del Carme i el saló de la Fundació Adesma de Sant Antoni de Pàdua.

L’agraïment es fa extensiu al grup Sardanista Montserrat i als joves de la Parròquia del Carme, a les institucions (Paeria i Diputació de Lleida), empreses i serveis tècnics, el rober de la Parròquia del Carme, acompanyament musical, responsables dels espais escènics, i al rector de la parròquia del Carme Mossèn Joan Mora per tot el suport que dóna al TOAR.

Precisament aquests dies el TOAR ha estat notícia per les sis nominacions i els tres premis obtinguts en la 40ena edició del concurs de grups teatrals amateurs, que ha tingut lloc a Piera (Barcelona), amb l’obra El zoo de cristall. En concret han rebut el han obtingut el segon premi a la millor representació escènica, segon premi a la millor actriu Paquita Otto, i tercer premi a la millor actriu de repartiment, Marta Pampalona.

Enhorabona artistes!

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn