Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

26 desembre 2017
Categoria/es: General

AGRAÏMENT DELS ROMANESOS ORTODOXOS, EN SENYAL DE RECONEIXEMENT, A LA PARRÒQUIA DEL CARME I RELIGIOSES D?AITONA

En aquest dia de sant Esteve, i després de la litúrgia d’inauguració del nou temple dels ortodoxos romanesos a Lleida, ha tingut lloc al mateix temple un acte emotiu.

Després que els nens i nenes ortodoxes han declamat unes poesies i cantat unes nadales, els romanesos ortodoxos han volgut agrair a les religioses de Santa Teresa Jornet, d’Aitona, la seva col·laboració respecte a les portes del nou temple, que han estat obsequi d’aquesta comunitat religiosa. També a la parròquia del Carme, que durant 11 anys els han deixat els locals de la parròquia per a les seves celebracions. L’obsequi s’ha materialitzat amb uns preciosos mantells per als altars.

I a Mossèn Joan, que ha estat el seu col·laborador més valuós en l’adquisició del nou temple, el sacerdot ortodox Pare Daniel Simón, l’ha obsequiat en nom del Bisbe Ortodox Timotei, amb la distinció més important d’un Bisbat de l’Església Ortodoxa, una creu, que ells en diuen “creu episcopal”.

Mossèn Joan Mora ha agraït aquesta distinció i ha remarcat que aquests 11 anys de convivència a la parròquia del Carme han enriquit ambdues comunitats –ortodoxa i catòlica- amb uns llaços de valoració i estimació mútua, impossibles d’oblidar.

Tot ha acabat amb un dinar de germanor que els ortodoxos han preparat per a tots.

 

 

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn