Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

14 novembre 2016
Categoria/es: General

ALS FELIGRESOS I AMICS DE LES PARRÒQUIES MARE DE DÉU DEL CARME I SANT JOAN

Com bé saben, la parròquia de la Mare de Déu del Carme disposa d’una plana web, ubicada al portal de l’Ajuntament de Lleida amb aquesta adreça: 

http://www.lleidaparticipa.cat/parroquiacarme

Des de l’any 2010 s’hi van publicant notícies i informacions de les celebracions i activitats que s’organitzen a les parròquies de la Unitat Pastoral de la Mare de Déu del Carme i Sant Joan Baptista, així com temes de caràcter formatiu. Tot relacionat amb la vida i missió eclesial. 

Durant un temps vam anar enviant aquestes informacions de forma més o menys sistemàtica a través de ‘comunicats’ i ‘butlletins’ que la plana web permet elaborar i trametre. Però, com ja heu pogut comprovar, des de ja fa uns mesos aquestes informacions s’han deixat d’enviar per raons funcionals.

Aquests dies la regidoria Lleida Participa ens ha ofert la possibilitat de disposar d’una aplicació que vincula la nostra plana web amb el telèfon mòbil, com a eina de transmissió de la informació de manera gratuïta, ràpida i eficaç. A continuació els hi indiquem els passos que cal seguir per a utilitzar-la i obtenir informació de la nostra plana web d’una manera directa i immediata.

En nom de l’aplicatiu és OGEO PEOPLE. Per a utilitzar-lo cal descarregar-lo seguint les indicacions del pdf que adjuntem en aquest comunicat.

Confiem que, pas a pas, podran disposar ben aviat de l’aplicatiu ‘ogeo people’ al seu mòbil. Aquesta serà la manera de reprendre la comunicació més directament. Confiem que sigui una bona eina per a tots vostès.

Per qualsevol qüestió recordin que poden escriure’ns al correu de la plana web:

carmebisbatlleida@gmail.com

Des de la parròquia els saludem molt cordialment!

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn