Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

9 novembre 2019
Categoria/es: General

AMB OCASIÓ DE LES ESTOVALLES D?ALTAR CREMADES A SANT JOAN I EL CARME

Amb ocasió de les estovalles d’altar cremades a Sant Joan i el Carme, els passats dies 7 i 8, els mossens de la Unitat Pastoral agraïm tots els missatges de solidaritat i el dolor manifestat davant aquests actes. Malgrat les mesures que caldrà prendre, elevem el cor per contemplar des de la fe el que ha passat. La fe ho il·lumina tot amb nova llum i ens fa veure que Déu ho ordena tot pel nostre bé, també aquestes coses desagradables.

L’altar és el centre del temple. Ens recorda la taula de l’últim sopar i la mateixa creu de Crist… Per això ens dol tant qualsevol irreverència. Les estovalles cremades ja han estat substituïdes, però la taca que una mala acció causa en qui la fa no es treu tan fàcilment. Una persona que fa el mal és un altar profanat i només surt del mal que ha fet quan es troba amb algú que l’estima i li ofereix el perdó.

Siguem, doncs, portadors de l’amor i perdó, com Jesús. Mirem els qui van cremar les estovalles, per malícia o per pura irresponsabilitat, com a germans molt estimats. Desitgem-los-hi el bé, no el mal. Aprenguem, identificats amb Jesús, a respondre a tota situació i a tota persona amb seny, prudència, justícia, però sobretot amb amor, “que tot ho lliga y perfecciona”.

Mn. Joan Ramon Ezquerra, Mn. Jaume Pons i Mn. Ramon Vila

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn