Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

23 novembre 2019
Categoria/es: General

AP! LLEIDA PREMIA JERICÓ

L’Associació Professional d’Empresàries de Lleida Ap!Lleida ha fet un reconeixement a la Fundació Jericó per la seva tasca humanitària en l’atenció als col·lectius més vulnerables de la societat. Serafí González, membre de la Junta de la Fundació, i Anna Vila, directora de l’Alberg, han rebut un taló per import de 1000 € de mans de Roser Xandri, tresorera de l’entitat.

La 13ª edició dels premis, que ha tingut lloc a la nau central de la Seu Vella, Ap!Lleida ha premiat a deu dones que han destacat en el sector empresarial del territori com a empresàries, directives o professionals en diferents àmbits com la cultura, l’art, l’esport, la comunicació i l’emprenedoria. El reconeixement també s’ha fet a empreses que assoleixen reptes importants en la societat actual com la igualtat d’oportunitats a l’àmbit laboral, la conciliació, la innovació, l’ajut humanitari, entre altres. En aquest apartat, durant la gala també s’ha fet un reconeixement a Plusfresc i l’equip AEM Femení A.

A l’acte presentat per Mariví Chacón hi han assistit els tinents d’alcalde Jordina Freixanet i Paco Cerdà, la diputada provincial i regidora de la Paeria Regina Cairol, que han lliurat guardons i han dirigit un missatge als presents sobre l’empoderament i el paper de les dones en la nostra societat.

Gràcies a la rellevància de les dones i empreses guardonades els Premis Ap!Lleida han aconseguit esdevenir un reconeixement social i institucional al món empresarial, a la vegada que ja són uns guardons de referència per a la ciutat de Lleida i comarques.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn