Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

21 desembre 2021
Categoria/es: General

ART SOLIDARI AL MENJADOR JERICÓ

Els artistes lleidatans d’art urbà Lily Brick i Llukutter han pintat un mural al Menjador social de Jericó amb l’ajuda d’un grup de quinze voluntaris format per usuaris del servei i veïns del barri, a banda de vuit alumnes d’Integració Social del col·legi Episcopal.

El mural s’ha pintat a la sala principal, on diàriament se serveixen uns 50 dinars i 24 sopars a persones en risc d’exclusió social. En aquest sentit, l’acte forma part de les activitats comunitàries organitzades per l’entitat amb l’objectiu de fomentar la inclusió social i trencar estigmes.

Altres activitats i iniciatives solidàries

Aquest mes de desembre han visitat les instal·lacions i els diferents projectes de la Fundació Jericó alumnes del col·legi dels Maristes, del col·legi Claver i estudiants del Grau de psicologia de la UDL.

A la Residència Jericó celebrem el Nadal realitzant activitats i tallers festius a banda dels sopars especials de Nadal i el de cap d’any. Aquesta setmana hi ha cinefòrum de Nadal, concert de música i concurs de la decoració de les portes de les habitacions realitzat per les persones allotjades a la residència.

Al Menjador també se celebra el Nadal. El menjador estarà durant tots els dies de l’any i celebraran de manera festiva i amb sorpreses per les persones usuàries els dies 25, 26 i el 6 de Gener.

S’ha realitzat la decoració de Nadal amb estudiants d’Integració Social del col·legi Episcopal i una postal individualitzada per a cada usuari. La responsable de cuina del menjador ha fet un taller de pastes de Nadal. Ha tingut lloc un taller de confecció de corones de Nadal dirigit per la Sra. Carme Agustí, una activitat oberta a tota la ciutat. El proper dia 28 de desembre es realitzarà un taller de reaprofitament d’aliments obert a tothom, dirigit per la Sra. Mercè Camins.

Tot això gràcies també a les persones voluntàries que continuen realitzant la seva tasca durant aquets dies més senyalats. Gràcies a la pastisseria Marques també es poden celebrar aquets dies amb els dolços típics de Nadal.

S’ha rebut una donació de 100 mantes de la Iglesia Ortodoxa de de Lleida. Els col·legis Maristes i la Sagrada Família han fet una donació d’aliments i productes d’higiene. De l’associació Anagrama i del Partit Popular també s’ha rebut una donació d’aliments i productes d’higiene.

Moltes gràcies a tots per aquestes iniciatives solidàries amb la Fundació Jericó

Gràcies a totes les famílies de les escoles per participar-hi.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn