Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

28 maig 2016
Categoria/es: General

ASSEMBLEA DIOCESANA

El bisbe de Lleida, Salvador Giménez ha establert cinc compromisos per la diòcesi pels pròxims anys en la seva ponència ‘No tingueu por… Crist és viu. La nostra Església de Lleida. Present i futur’ que ha impartit a l’Assemblea Diocesana celebrada a l’Acadèmia Mariana. Entre els compromisos ha destacat l’aposta pel Seminari i la pastoral vocacional. "Hem de fer l’oferta vocacional als nostres joves amb claredat, amb atreviment, amb profunda convicció de la seva bondat".

Els altres compromisos són demanar un augment de col·laboració en l’Església a tot batejat a títol individual (sacerdots, religiosos i laics), una revisió constant de la comunitat parroquial, de la unitat pastoral i de l’arxiprestat, establir un disseny nou d’ajuda i cooperació entre les parròquies. A més, el bisbe Salvador ha anunciat una visita pastoral a totes les parròquies, delegacions i moviments.

"Com a membres de l’Església estem obligats a viure amb coherència i anunciar amb alegria l’evangeli de Jesucrist.” També ha fet una anàlisi de la societat actual, destacant aspectes negatius i positius. “És un temps de gràcia per viure amb coherència i en pau.”

A continuació els participants, reunits per arxiprestats, han fet treball per grups a partir del qual han fet propostes a la ponència del bisbe Salvador. Amb aquests suggeriments el Bisbe redactarà un nou document que recollirà totes les aportacions i es presentarà a l’inici del pròxim curs a la Festa de l’Enviament.

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn