Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

6 octubre 2011
Categoria/es: General

BEATIFICACIÓ DE LA MARE ANNA MARIA JANER

"Fermesa quan sigui necessari; duresa mai; dolcesa i caritat a tot arreu."

El proper dissabte 8 d’octubre serà beatificada la Mare Janer a la Seu d’Urgell. Presidirà la cerimònia Mons. Angelo Amato, Prefecte per a les Causes dels Sants, concelebrant amb l’arquebisbe d’Urgell i copríncep d’Andorra, Joan Enric Vives i Sicília, juntament amb els bisbes de les diòcesis catalanes i dels països on es present l’Institut de Germanes de la Sagrada Família d’Urgell. "Estimar-te i servir-sempre i en tot" és el lema escollit per a la beatificació de la fundadora catalana.

La Mare Janer (Cervera 1800 – Talarn, 1885) va fundar el 1859 l’Institut de Germanes de la Sagrada Família d’Urgell. De la seva vida en parlen especialment els fets d’acollida, de senzillesa, de bondat i d’amor sense límits als malalts, els ferits de guerra, els nens i els orfes pobres, els desvalguts, els empestats… Els qui la van conèixer quedaven admirats del seu amor tan gran que s’encomanava. Era per a tothom com una mare que estima incondicionalment. Per amor a Déu servia el germà. Estimar-te i servir-te sempre i en tot” és el lema escollit per a la Beatificació.

En homenatge a la Mare Anna Maria Janer i Anglarill la parròquia ha preparat un fulletó biogràfic que ajuda a conèixer l’heroïcitat de la vida cristiana d’aquesta Dona de fe i caritat.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn