Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

2 desembre 2011
Categoria/es: General

BENEDICCIÓ DE “L’ALLOTJAMENT NOCTURN JERICÓ”

Un nou centre de solidaritat ha nascut al Carme, just al bell inici de l’Advent: "L’Allotjament Nocturn Jericó". Situat al local parroquial de l’església de Sant Joan, es tracta d’un projecte complementari de l’activitat que es desplega al Centre de Solidaritat Jericó. Ha estat impulsat per Josep Maria Perelló, José Mari Orte, Dolors Trepat i Joaquin Moret.

La Benedicció fou presidida per Mn. Antoni Porta, en qualitat d’Arxiprest de l’Arxiprestat Seu Vella. Cal tenir present que el Centre d’Allotjament Nocturn Jericó acollirà persones sense llar de la demarcació de les parròquies del centre de la ciutat. El Centre disposa de 15 llits. Les persones sense llar seran acollides per un període limitat de temps en el qual rebran un suport formatiu i amb derivació laboral en la mesura del possible. Alhora es pretén crear un clima de convivència familiar amb un recte compliment de les normes establertes i una formació complementària en valors i de caire espiritual.

Després de la benedicció hi va haver un berenar per a tots els assistents a l’acte de la inauguració. Donem gràcies a Déu perquè aquesta lloable iniciativa hagi arribat a bon port i preguem perquè les persones que hi facin estada puguin reeixir en la seves vides.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn