Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

19 desembre 2014
Categoria/es: General

CADENA SOLIDÀRIA D?ALIMENTS DEL COL?LEGI SAGRADA FAMÍLIA

Més de 700 alumnes, pares i mares, professors i personal d’administració i servei del Col•legi Sagrada Família han participat en la “Cadena d’aliments” destinada a cobrir les necessitats de persones i famílies desafavorides del barri.

La iniciativa consisteix en la recollida de més de 600 paquets d’aliments aportats pels membres de la comunitat educativa del centre i en el seu trasllat a través d’una cadena solidària fins a la Parròquia del Carme. Els productes recollits se sumaran al recapte d’aliments del projecte Jericó. Segons la coordinadora de la iniciativa, Maria Aguilà, l’objectiu ha estat organitzar una activitat que anés més enllà d’una simple recollida d’aliments i que impliqués més els alumnes, ja que els aliments passen de mà en mà i els nens veuen on van a parar els productes".

A la iniciativa solidària que el col•legi ja va iniciar l’any passat, s’hi han sumat en aquesta ocasió uns 30 establiments de la zona col•laborant en la recollida d’aliments.

La parròquia agraeix de cor la generositat de tots els que han col·laborat en aquesta expressiva acció solidària. Els productes recollits, majorment llegums, arros, pasta i llet infantil, es destinaran al menjador social de la seva Fundació Jericó, situada al Centre Històric, que atén a més de 120 persones cada dia.

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn