Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

4 octubre 2011
Categoria/es: General

CAL PREGAR JUNTS PER LA PAU?

El quatre d’octubre, festivitat de sant Francesc d’Assís és una data ja associada a l’anhel de PAU de la humanitat. Un anhel que compartim i que, com a creients demanem com un gran do. Així ho hem fet un any més a Lleida aplegant-nos al teatre de l’Escorxador amb els representants de diferents confessions religioses.

La primera part de l’acte ha consistit en una meditació transcendental a càrrec de l’Associació espiritual Brahma Kumaris, i de la lectura de la Paraula de Déu per part de lEsglésia catòlica. També hi ha hagut una interpretació musical del Petit Cor, la lectura d’un manifest conjunt de totes les deu confessions religioses que hi han participat i el cant final “Agermanats anirem caminant…”, que tots hem cantat amb les mans enllaçades.

Al lema de la Jornada “Cal pregar junts per la PAU?” hi era escaient una resposta afirmativa que els assistents a l’acte vam expressar amb més contundència. Ens cal pregar per la Pau, ens cal pregar junts per la Pau, ens cal pregar més per la Pau. I ho hem de fer sobretot dia a dia amb la pregària del petit gest, de la paraula escaient, de l’esguard amatent i la mà lliurada al germà.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn