Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

4 agost 2011
Categoria/es: General

CAMPAMENTS L’ESTEL – JULIOL 2011

El grup de nens i joves de la parròquia del Carme han gaudit un any més d’una nova experiència de convivència a l’Alt Pirineu, els dies del 24 al 31 de juliol. Aneto és el poble on està situat el Campament l’Estel, a la riba esquerra del la Noguera Ribagorçana –a Aragó-, uns quilòmetres abans del túnel de Vielha. Un espai privilegiat on han viscut una setmana inoblidable amb l’immillorable acompanyament d’uns joves i experts monitors i amb Mn. Joan.

Amb el grup de la parròquia hi havia també el grup de l’Església ortodoxa, amb el seu bisbe i amb el P. Daniel. Tots junts van fer l’excursió al llac del Llauset, fent l’ascensió a la collada d’Angliós baixant desprès als llacs d’Angliós; uns paratges impressionants. Aigües Tortes ha estat un altre dels paratges que han descobert en una excursió de dia, concretament el dia 29 divendres.

Han estat uns dies intensos on també hi han hagut tallers, competicions esportives, jocs i molta amistat. Quin ha estat el secret? La consigna diària i, sobretot, l’aliment de l’Eucaristia sempre present en començar la jornada.

Els pares guarden el bon record del darrer dia, on van poder viure un dia de campament, amb la celebració de l’Eucaristia, una reunió informativa i formativa, el dinar tots junts i, també, van poder veure el festival que amb tanta il•lusió havien preparat els acampats. Els monitors van obsequiar amb una carta a tots els nens i joves del campament. Allí consta el bon regust que a tots ha deixat aquesta experiència formativa, comptant que “a la tornada comença el nou campament…”

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn