Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

7 gener 2014
Categoria/es: General

CAMPANYA ‘PER NADAL CAP NEN SENSE JOGUINA’

Àngel Farré i Àngels Pont, matrimoni col•laborador de la Parròquia del Carme, i Ermengol amb el disseny original, han estat els impulsors de la Campanya Nadalenca “Cap nen sense joguina” que ha culminat la Diada de Reis. A continuació ens donen detall de l’exitós resultat de la campanya:

“Gracies en primer lloc, gracies a tots, perquè entre tots i com acostuma a esser, s’aconsegueixen les coses. El passat 6 de gener als locals parroquials del Carme de Lleida, es va fer el lliurament de vora 1000 joguines, recollides per la campanya "Cap Nen sense joguina". En el transcurs de la festa també es varen repartir per berenar gairebé una dotzena de roscons de reis, dues caixes de croissants, dues caixes de pastissets i quatre quilos de panettone, entre les més de 200 famílies reunides, que van rebre aquestes joguines.”

Amb aquesta nota d’agraïment que han fet extensiva a d’altres persones i entitats que han col•laborat en la campanya, la parròquia del Carme també vol donar les gràcies a tots els que han fet possible que el lema de la campanya hagi estat una realitat.

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn