Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

9 març 2022
Categoria/es: General

CARITAS AMB UCRAÏNA

Garantim la protecció i l’accés a l’ajuda humanitària

Davant l’esclat de l’actual crisi i l’escalada de tensió a Ucraïna, país on Càritas hi és present des de fa anys, llancem una crida d’emergència per donar suport a totes les persones afectades pel conflicte. L’objectiu és facilitar aportacions econòmiques per ajudar les persones que més ho necessiten per a la compra d’aliments, aigua potable, allotjament segur i kits d’higiene, així com garantir un transport segur perquè les persones vulnerables puguin reunir-se amb els éssers estimats i accedir a zones segures.

Càritas està profundament preocupada per l’impacte d’aquesta intervenció en la població local, que ja viu en condicions crítiques, vuit anys després de l’inici de la crisi que va matar 14.000 persones i va desplaçar 1,5 milions més.

Donem resposta

Des de Càritas volem expressar la nostra solidaritat i compromís amb el poble ucraïnès. Per aquest motiu, hem posat en marxa una campanya de captació de fons econòmics per tal que la Càritas d’Ucraïna pugui adquirir els materials i els equipaments que ens ha sol·licitat Caritas Internationalis.

Per tal de col·laborar econòmicament, ho podeu fer a través l’enllaç a la pàgina web “Cáritas con Ucrania” de Cáritas Española o de les pàgines web de les següents Càritas diocesanes catalanes, en concret la de Lleida que us indiquem a continuació:

Enllaç a la pàgina web “Càritas amb Ucraïna” de Càritas Diocesana de Lleida

Preguntes freqüents sobre el conflicte d’Ucraïna

Davant les nombroses preguntes que estem rebent sobre la guerra a Ucraïna i les formes d’ajudar a la població civil que n’està patint les conseqüències, us fem arribar respostes que us seran útils a l’hora de vehicular-la i que actualitzarem diàriament.

https://www.caritaslleida.net/faqs-ajuda-ucrana

Des de Càritas Diocesana de Lleida, us agraïm les mostres de suport i el vostre esperit d’ajuda cap als més vulnerables d’aquest conflicte.

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn