Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

17 agost 2020
Categoria/es: General

CARME QUERALTÓ HA LLIURAT LA SEVA ÀNIMA A DÉU

El passat 9 d’agost Carme Queraltó Roure ha lliurat la seva ànima a Déu als 95 anys d’edat. Nascuda al carrer Magdalena, vivia actualment al carrer comtes d’Urgell, davant del col·legi Sagrada Família. Allí havia completat els seus estudis iniciats, abans de la Guerra, al col·legi de l’Ensenyança, aleshores a la plaça de l’Ereta. Posteriorment va formar-se a l’Acadèmia de Cots en teneduria de llibres, preparació que la va portar a exercir la seva professió com a comptable en diferents establiments i a l’ONCE on va treballar durant trenta-vuit anys.

De jove es va implicar molt activament a la parròquia del Carme, sobre tot amb l’equip d’apostolat promogut per Mn. Ramon Torres amb diferents accions a l’Hospital de Santa Maria, portant lectura als malalts i donar-los-hi el sopar, i promovent donants de sang. A la parròquia col·laborava en la catequesi infantil, l’alfabetització d’adults, classes de ball, coral i excursions. Va presidir l’Acció Catòlica juvenil femenina i participava en els campaments interparroquials Verge Blanca.

Es va casar amb Josep Berenguer, germà de Mn. Isidro Berenguer, que va ser vicari del Carme en temps de Mn. Ramon Torres (1959-1963).

Les exèquies fúnebres s’han celebrat a la parròquia del Carme l’endemà de la seva mort. El dia de l’Assumpció de la Mare de Déu també s’ha ofert la Missa en sufragi de la seva ànima. Preguem Déu perquè premiï el seu servei generós. Descansi en pau.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn