Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

27 octubre 2018
Categoria/es: General

CATEQUESI MISSIONERA AMB EL P. RAMON RIBAS

Al voltant de la jornada del Domund, el P. Ramon Ribas ha atansat la vida missionera al grup de la catequesi del Carme parlant de la seva experiència dels trenta anys al Txad ajudant i servint els més necessitats. El pare jesuïta ha explicat quina és la tasca dels missioners i perquè ho fan. Ajudar a la vida dels nens, educar i fer amics de Jesús, també ajudar, compartir i promoure la creació de centres sanitaris.

El P. Ribas també ha deixat ben clar que tots els cristians estem cridats a ser missioners i, si estimem com Jesús podem ajudar a que el món sigui millor. Per això, hem acabat la sessió resant tots la pregària que Jesús ens va ensenyar amb les mans enllaçades com a germans.

Tots hem pogut gaudir del seu testimoni, molt ben il·lustrat amb imatges i objectes de la vida dels nadius d’aquell país on va acompanyar, ensenyar, comprendre i estendre la mà de tota la comunitat.

Agraïm al P. Ramon Ribas la seva disponibilitat i senzillesa, i a la Delegació de Missions que hagi fet possible la seva presència a la nostra  parròquia.

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn