Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

31 octubre 2017
Categoria/es: General

CATEQUESI MISSIONERA

La Diada del Domund es va fer ressò entre el nostre grup de catequesi parroquial. La germana Maria, de la Congregació de Carmelites Missioneres del Beat Pare Palau, ha compartit la seva experiència missionera als nens i noiets que es preparen per rebre els sagraments de la iniciació cristiana.

A través d’unes imatges i amb gran simpatia, la germana Maria ha explicat la seva estada a l’Índia durant 15 anys atenent als malalts de lepra. També ha transmès la importància de la campanya del Domund i com es gestionen els donatius que arriben a través de les Delegacions de Missions d’arreu del món. També ha animat als nens i noiets a seguir personalment el lema de la jornada “Sigues valent. La missió t’espera” a través de la seva activitat de cada dia.

La germana Maria ja fa uns anys que ha tornat a Lleida i col·labora amb la unitat pastoral de Santa Maria Magdalena-El Pilar i Santa Tereseta, on acompanya grups de catequesi i de Vida Creixent. La seva presència també ha estat una gran oportunitat de conèixer l’activitat que desplega actualment a la nostra ciutat. Moltes gràcies.

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn