Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

23 juny 2010
Categoria/es: General

CELEBRACIÓ DE LA VETLLA DE SANT JOAN

Com cada any la comunitat de les parròquies de la Unitat Pastoral de Sant Pere, Sant Joan i la Mare de Déu del Carme ens hem reunit la vigília de Sant Joan per a celebrar amb una Eucaristia el fi de curs d’activitats pastorals.

Amb l’acabament d’un curs s’acaba una etapa, un trajecte en el camí que es va fent. Aquest final d’etapa enguany ja l’hem anat vivint al llarg dels darrers mesos amb la clausura del Cinquantenari del Carme, els canvis en l’equip humà que condueix les nostres parròquies i, també, el pas de la Creu de la Jornada Mundial de Joventut. La vida comunitària, a l’igual que la vida personal, ens demanda sempre adaptar-nos als canvis per a enfortir-nos més en la nostra realitat, on sempre comptem amb la presència de Crist: en l’activitat o en el lleure, en la claror i en la foscor, en l’oració i en el silenci…

La Missa d’acció de gràcies ha estat presidida per Mn. Joan Mora, rector, i concelebrada per Mn, Joan Carles Mandje, vicari, Mn. Adrián Burca, sacerdot de la comunitat romana catòlica, i elsdiaques Fra Genís Sánchez, franciscà, i Antonio Ruiz. En l’homilia Mn. Joan ha agraït el treball pastoral i la disponibilitat dels agents de les parròquies de la Unitat Pastoral. També ha ressaltat que el final de curs de les activitats pastorals no suposa fer vacances en la nostra vida cristiana.

La trobada va continuar amb un to més festiu amb un sopar fred al Saló parroquial, on vam fer un repàs visual de les activitats realitzades al llarg de l’any i vam felicitar de tot cor els nostres mossens tot celebrant el dia del seu sant.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn