Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

29 gener 2017
Categoria/es: General

CELEBRACIÓ DE L?ANIVERSARI DE MOSSÈN JOAN

Al llarg dels mes de mes de gener els immigrants tenen programades una sèrie d’activitats festives que ja son tota una tradició. Després de la festa de reis se celebra la Jornada dels immigrants. El diumenge següent la sortida a la neu i el darrer diumenge de gener, la celebració de l’aniversari de Mossèn Joan.

Aquesta és una celebració especialment preparada i viscuda amb molta estimació per la gran família dels immigrants. Al Local parroquial del Carme han rebut a Mossèn Joan amb música i aplaudiments i la felicitació: “¡Feliz cumpleaños querido Padre Joan!

Mossèn Joan ha agraït les mostres d’afecte amb aquestes paraules: “Felicitar significa desear lo mejor para los amigos. Así me siento yo feliz con mis amigos que con tanto cariño han preparado este cumpleaños feliz. Esta fiesta ha sido para mí una inyección de optimismo y de ilusión.”

Tots units hem acompanyat Mossèn Joan i hem festejat amb ell l’alegria del seu aniversari. Hem passat una tarda molt agradable on l’afecte al Padre Joan s’ha posat de manifest amb parlaments, felicitacions, balls, el pastís d’aniversari i un berenar-sopar compartit per tots els assistents. No hi ha faltat les melodioses interpretacions musicals del mariachi Beto i el ball internacional. Tot conduït amb simpatia i professionalitat per la boliviana Dolly. 

¡Una sola voz! ¡Un solo sentimiento! Feliz cumpleaños! ¡Por muchos años Padre Juan!

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn