Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

29 gener 2017
Categoria/es: General

CELEBRACIÓ DE LES NOCES DE PLATA DEL P. JOAQUIM RECASENS

El Santuari de Sant Antoni de Pàdua dels Pares Franciscans ha viscut una festa gran amb la celebració anticipada de les Noces de Plata sacerdotals del P. Joaquim Recasens. Amics i familiars van omplir el santuari durant la celebració de la Santa Missa que va finalitzar amb una ballada de jotes per part de l’Agrupació Raíces de ZA-HU-TE. Així es feia honor a l’ascendència aragonesa del fraret l’homenatjat.

Mossèn Joan Mora també va voler acompanyar al P. Joaquim en aquesta celebració tan important de la seva vida. També al dinar que va tenir lloc a la Casa Tiell a l’acabar la celebració religiosa. No hi va faltar el pastís amb les veles que simbolitzaven els vint-i-cinc anys consagrats a Déu i de seguiment de Jesucrist seguint el model de sant Francesc d’Assis. Mossèn Joan li va dedicar unes boniques i animoses paraules de felicitació.

Molta alegria, emoció i estimació en aquesta festa organitzada per sorpresa. Dimecres 1 de febrer serà el dia de l’aniversari de les Noces de Plata també hi haurà una Missa per a celebrar-lo.

P. Joaquim, la parròquia del Carme us felicita de cor en aquest dia: Per Molts Anys!

    

 

 

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn