Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

27 desembre 2015
Categoria/es: General

CELEBRACIÓ DE LES NOCES D?OR MATRIMONIALS

 A la nostra parròquia ja és tradició d’unir la festa de la Sagrada Família amb la celebració comunitària de les noces d’or i d’argent matrimonials de tot l’any. Una festa doblement entranyable on s’uneix el model de la família de Natzaret amb els esposos que comparteixen la seva felicitat i fidelitat renovant les promeses matrimonials.

“Un dia per demanar perdó i per donar gràcies, un dia que ens convida a contrastar la vida de la nostra família amb la família de Déu. La Sagrada Família de Natzaret era extraordinària”, ha dit Mossèn Joan. I n’ha ressaltat alguns aspectes essencials, ben alliçonadors per a tots nosaltres: la fidelitat en pregar i escoltar dòcilment la Paraula de Déu i seguir els seus camins, i com es valoraven i estaven pendents els uns dels altres.

En aquesta mateixa línia Mossèn Joan s’ha referit a les actituds i sentiments que hi ha d’haver en tota família: l’amor que busca el bé de l’altre, perdonar i demanar perdó. La Jornada de la Sagrada Família de la Conferència Episcopal Espanyola ho expressa amb el lema “Família, llar de misericòrdia”, emmarcat dins l’Any de la Misericòrdia que promou el Papa Francesc perquè en els nostres cors vagi niant el sentiment de conciliació i de perdó. “En les nostres famílies Déu també hi és present i arriba allí on nosaltres no podem arribar, però li hem de demanar.”

Els matrimonis han rebut com a obsequi una làmina amb el dibuix de la Sagrada Família, feta per l’artista Víctor P. Pallarés i unes flors. La Coral del Carme que dirigeix Rosa Fabregat ha acompanyat la celebració amb els seus cants i ha felicitat els matrimonis cinquantenaris amb unes Nadales. Per molts anys!

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn