Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

28 desembre 2014
Categoria/es: General

CELEBRACIÓ DE LES NOCES D’OR MATRIMONIALS

La festa de la Sagrada Família s’ha celebrat amb la celebració conjunta de les noces d’or matrimonials. Alguns matrimonis que enguany han complert els cinquanta anys del seu matrimoni han volgut compartir aquesta eucaristia amb la comunitat parroquial, renovant de les promeses matrimonials davant de l’altar.

L’Església celebra en aquesta jornada la diada la Jornada de la Sagrada Família de Natzaret, que enguany té per lema “L’alegria de l’evangeli de la família”. La Sagrada Família és exemple de fe, de comprensió i d’amor. La nostra comunitat ha comparteix amb joia el testimoni de fidelitat i d’amor d’aquests matrimonis.

Acabada la Missa que ha presidit Mn. Joan Ramon, la Coral del Carme dirigida per Rosa Fabregat ha ofert un concert de nadales com a doble felicitació per les noces d’or i pel Nadal que encara celebrem. Els matrimonis han rebut com a obsequi la imatge de la Mare de Déu i un recordatori de la diada amb l’oració del Papa Francesc per la família. La parròquia els agraeix que hagin volgut compartir aquesta festa tan important en les vostres vides i us desitja molts anys de pau i de joia a tota la família.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn