Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

30 desembre 2012
Categoria/es: General

CELEBRACIÓ DE LES NOCES D’OR MATRIMONIALS

La celebració de les Noces d’or matrimonials en la festa de la Sagrada Família ja és tota una tradició a la nostra parròquia. Una data molt encertada al tractar-se del dia que l’Església ha escollit per a contemplar el misteri de la Sagrada Família de Natzaret com a model per a totes les famílies.

Els nou matrimonis que celebraven les seves noces d’or han renovat les promeses matrimonials. Mn. Joan Ramon els ha felicitat perquè tot celebrant les seves noces d’or, ens donen testimoni de la seva fidelitat i del seu amor. La cerimònia ha comptat amb la participació activa de fills i nets dels esposos. Un d’ells ha expressat a l’inici de la Missa la joia de poder viure aquesta celebració i l’agraïment per la bondat i l’amor rebuts dels seus pares. Altres han let les pregàries. Junts hem resat l’oració de la jornada d’enguany de la Sagrada Família: Educar la fe en família.

El Cor del Carme ha solemnitzat l’Eucaristia i en nom de la parròquia els ha felicitat amb unes Nadales. Tots han rebut un recordatori del dia i s’han fet una foto al peu de l’altar.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn