Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

3 febrer 2017
Categoria/es: General

CELEBRACIÓ DE SANT BLAI

Al llarg de tot el dia moltes persones han acudit a l’església a beneir els aliments tal com mana la tradició de la festa de Sant Blai. Molts també han deixat espelmes als peus de la seva imatge situada al presbiteri del temple.

El Mossèn ha explicat la història d’aquest bisbe d’Armènia del segle IV, sant i màrtir, i com ha esdevingut intercessor de les afeccions de la gola. “Demanar avui la intercessió de sant Blai perquè ens alliberi de qualsevol afecció de la gola és molt oportú i molt necessari; perquè hem de cultivar aquest do de Déu. Però demanem-li sobre tot que, amb la llengua, amb la parla, amb tots els nostres sentits ajudem tothom a viure en pau i harmonia. Que sant Blai pregui sempre per nosaltres.”

L’Associació de Laringetomitzats ha traslladat la celebració de la seva festa patronal al diumenge amb una eucaristia a Sant Joan, presidida per Mossèn Joan amb l’acompanyament musical del Cor del Carme, dirigit per Rosa Fabregat. Hi han assistit la presidenta actual de l’APL, Carme Forcada, el president anterior, Isidre Macías, els regidors Paco Cerdà i Joan Vilella.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn