Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

22 novembre 2013
Categoria/es: General

CELEBRACIÓ DE SANTA CECÍLIA

El Cor del Carme ha celebrat la festivitat de santa Cecília amb una Missa concelebrada per Mossèn Joan Ramon Ezquerra i Mossèn Ramon Vila. Els cants han estat dirigits per Rosa Fabregat, directora del Cor, amb l’acompanyament musical del mestre Lluis Climent. En l’homilia Mossèn Joan Ramon ha comparat la vida de la parròquia amb un cor de veus: perquè sigui harmoniós ha d’estar ben afinat (amb Déu) i ha de tenir una bona entonació (amb els altres).

El presbiteri estava guarnit amb el quadre que representa la patrona dels músics tocant l’arpa, del fons artístic de la parròquia, i el reliquiari de la santa, que ha estat venerat en acabar la celebració. Seguidament hi ha hagut un sopar al local parroquial, preparat i servit per voluntaris del menjador social Jericó. A més de bons aliments hi ha hagut molta animació. El “Cor” del Carme… batega!

També els joves han celebrat la festa de la patrona dels músics amb una xocolatada. Des de l’inici de curs, Mossèn Ramon Vila imparteix un curs de formació musical a un bon grup de joves i nens de la parròquia amb diferents instruments i nivells d’aprenentatge. És una experiència molt bonica perquè a més d’aprendre música, els més avançats també n’ensenyen als que no n’estan tant, i es van refermant els lligams d’amistat entre tots ells. I alguns joves també animen la Missa del diumenge a les 12:30h. La parròquia agraeix de cor la generositat de Mossèn Ramon Vila per compartir els seus coneixements musicals i el seu temps.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn