Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

16 desembre 2018
Categoria/es: General

CELEBRACIÓ DE SANTA LLUCIA I DEL 80è ANIVERSARI DE L?ONCE

La tradició mana que la parròquia del Carme celebri especialment la festivitat de Santa Llúcia. Per això, a més de les misses de l’horari habitual s’ha solemnitzat una eucaristia a les 12h, presidida per Mossèn Joan Ramon Ezquerra i cantada per la Coral del Carme. “Santa Llúcia representa el valor de la fidelitat, de la misericòrdia, de la bondat. Però per damunt de tot santa Llúcia ens mostra el valor de la puresa de l’esguard a la llum de la fe”. Amb aquestes paraules Mossèn Joan Ramon ens ha animat a imitar les qualitats d’aquesta Santa que va morir màrtir a Siracusa el 304, a la que des de sempre els cristians invoquem per a veure-hi clar.

Al llarg del dia nombroses persones han anat a venerar la seva imatge a l’artística capella que hi ha al temple, fent ofrena de ciris a la patrona de la llum i resant l’oració que figura a la seva estampa de la qual s’ha fet una nova edició.

L’ONCE sempre es fa present a la parròquia del Carme per honorar la seva patrona. Enguany la celebració del 80è aniversari de l’entitat s’ha traslladat al diumenge següent a la seva festivitat. L’Eucaristia ha estat presidida per Mossèn Joan Ramon i ha comptat amb la participació de Marcelino Cid, president de l’ONCE des del passat mes de maig; Domingo Francisco García, el seu antecessor, i membres de l’Organització.

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn