Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

5 juny 2010
Categoria/es: General

CELEBRACIÓ DEL DIA DEL MALALT A SANT PERE

La Delegació de Pastoral de la Salut va escollir enguany l’església de Sant Pere per a la celebració del Dia del Malalt a nivell diocesà. La solemne eucaristia va estar presidida per Mn. Ramon Prat, vicari general, i concelebrada per Mn. Joan Mora, rector, i Mn. Josep Martí. Un nombrós grup de persones van rebre el sagrament de la Unció dels Malalts. Entre elles hi figurava Na Isabel Vidal Bota a qui, discretament, s’havia previst fer-li un sentit homenatge.

La Sra. Isabel Vidal és Auxiliar d’Infermeria, jubilada, de la Clínica de Ponent. Ha estat durant més de vint anys Tresorera de la Delegació de Pastoral de la Salut. Sempre ha col•laborat en totes les altres iniciatives i necessitats de la delegació d’una manera àmplia i intensa, com a sòcia de PROSAC (Professionals Sanitaris Cristians) i participant en les convocatòries que s’han anat fent, en la Jornada anual de la Pastoral de la Salut catalana a Sant Cugat organitzada pel PIPS (Secretariat Interdiocesà de Pastoral de la Salut de Catalunya). En definitiva una persona molt formada i implicada en la pastoral a qui actualment una malaltia mpedeix continuar oferint el seu servei. És per aixó que, des de la Delegació, s’ha promogut el merescut homenatge que se li ha fet, amb el lliurament d’un pomell de flors.

L’acte va estar presentat per la Dra. Montse Esquerda, Delegada de la Pastoral de la Salut. També hi eren presents el Dr. Joan Viñas, rector de la Universitat de Lleida, que va posar en funcionament la Delegació de la Pastoral de la Salut, en temps del bisbe Dr. Ramon Malla, i en va ser Delegat durant vint-i-dos anys; i el Dr. Josep Pifarré, president de PROSAC a Lleida.

A la cerimònia hi va haver una àmplia concurrència de feligresos de totes les parròquies de la ciutat i pobles de la diòcesi, com el grup de Les Borges Blanques, i de les parròquies de la Unitat Pastoral. El grup de Pastoral de la Salut va tenir cura d’organitzar l’acte conjuntament amb la Delegació. En acabar la cerimònia religiosa van convidar a un suculent piscolabis als baixos de la parròquia de St. Pere, que han estat recentment rehabilitats.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn