Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

25 desembre 2017
Categoria/es: General

CELEBRACIÓ DEL NADAL

Hem celebrat la Nit de Nadal amb la Missa del Gall que ha presidit Mossèn Joan Ramon concelebrant amb el Padre Amancio. A causa de la seva malaltia Mossèn Joan no s’hi ha pogut fer present i ha fet arribar una cordial felicitació als feligresos que havien acudit al temple a celebrar el Naixement de Jesús.

Per aquest motiu, el nostre Nadal ha estat, enguany, menys festiu. “Avui, fem-nos tots petits, i així entendrem el Nadal. Els petits entenen les coses de Déu instintivament. Fem-nos petits i… enmig de totes les dificultats i crisis, vivim contents,” ha dit Mossèn Joan Ramon durant l’homilia. El cor llatinoamericà ha acompanyat musicalment l’Eucaristia i l’adoració al Nen Jesús.

La celebració eucarística del Dia de Nadal l’ha presidit Mossèn Joan Ramon, que ens ha recordat que el “Nadal és la festa de tots, de tots els qui tenen la capacitat i gosadia de ser nens. Només els nens, només els senzills se n’adonen i viuen aquesta festa. El regne de Déu és per als nens, i per als qui són com ells.”

Mossèn Joan Ramon ha acabat l’homilia recordant que “sobre el nostre altar ara serà Nadal; perquè el mateix Jesús, ell en persona, realment, s’hi farà present. Adorem-lo i després… se’ns farà més fàcil trobar-lo, ajudar-lo, “adorar-lo” en els més pobres que viuen al nostre costat. Així viurem plenament el Nadal”.

La celebració ha estat acompanyada musicalment per la Coral del Carme, que també ha interpretat Nadales populars catalanes en el moment de l’adoració al Nen Jesús, i mentre ens desitjàvem uns als altres BON NADAL!

 

 

  

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn