Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

25 desembre 2018
Categoria/es: General

CELEBRACIÓ DEL NADAL

Les parròquies de la Unitat Pastoral de Sant Joan i la Mare de Déu del Carme han celebrat el Nadal amb molts actes ben diversos. Al Carme,  la Missa del Gall i la del Dia de Nadal han estat les cerimònies centrals. Ambdues eucaristies han estat concelebrades pels seus rectors, Mossèn Jaume i Mossèn Joan Ramon i animades musicalment pel grup hondureny i la Coral del Carme amb l’acompanyament musical de Mossèn Ramon.

Mossèn Jaume ha centrat l’homilia en el veritable sentit del Nadal que manifesta la tendresa de Déu: “Això no vol dir que sigui un pur sentimentalisme. Nadal és una festa d’alegria malgrat el dramatisme que suposa «Ha vingut a casa seva, i els seus no l’han acollit. Però a tots els qui l’han rebut, als qui creuen en el seu nom, els ha concedit de ser fills de Déu.»” (Jo 1, 11-12)

Amb paraules del Papa Francesc, Mossèn Jaume ha ressaltat que l’Església ha de créixer només per posar en pràctica les dues grans virtuts de la humilitat i l’amor. També ha animat els nens a seguir l’estil de Jesús per poder canviar el món: “Un nen que fa el què agrada Déu està posant més amor al món.”

Acabada la Missa s’ha fet l’Adoració de Jesús Infant tot cantant unes Nadales i una torronada amb el grup hondureny, tot desitjant unes Bones Festes de Nadal.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn