Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

25 desembre 2019
Categoria/es: General

CELEBRACIÓ DEL NADAL

Les parròquies de la Unitat Pastoral de Sant Joan i la Mare de Déu del Carme han celebrat el Nadal amb actes ben diversos. Al Carme, la Missa del Gall i la del Dia de Nadal han estat les cerimònies centrals. Ambdues eucaristies han estat concelebrades pels seus rectors, Mossèn Jaume i Mossèn Joan Ramon i animades musicalment pel grup hondureny i la Coral del Carme.

Una celebració entranyable de Jesús Fill de Déu fet home que ens porta la joia, la llum i la pau. Els tres dons estan reunits dins de l’AMOR que tots necessitem i tots podem oferir. “Déu ha vingut entre nosaltres i ha plantat el seu tabernacle. Déu s’ha encarnat en un Nen que necessita amor i ser estimat. Celebrem el Nadal mirant Maria que ens porta Jesús. Deixem que aquestes figures entrin al cor i ens parlin”, ha dit Mn. Jaume.

Acabada la Missa s’ha fet l’Adoració de Jesús Infant tot cantant unes Nadales i desitjant unes Bones Festes de Nadal.

Seguint la seva tradició, un grup de bolivians han traslladat la celebració nadalenca al dia de Reis per reviure la festa del Divino Niño Jesús. Aquesta devoció a l’amor de Déu a través de la tendresa del Nen Jesús l’han expressat ofrenant flors i portant les imatges familiars de Jesús Infant per ser beneïdes i adorades a les seves llars. Una bonica culminació del temps de Nadal en l’Epifania o manifestació de Jesús a tot en món.

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn