Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

27 desembre 2016
Categoria/es: General

CELEBRACIÓ DELS 80 ANYS DE MOSSÈN JOAN R. EZQUERRA

La tarda del 27 de desembre, festa de sant Joan evangelista, ha estat molt especial. Era el 80 aniversari de mossèn Joan Ramon Ezquerra i li hem preparat una celebració sorpresa i l’hem rebut cantant ‘Moltes Felicitats! Amb mossèn Joan s’hi ha fet present mossèn Adrià, el pare Daniel, la junta directiva de Jericó, feligresos de les parròquies de la Mare de Déu del Carme, Sant Joan i Torrefarrera, religioses de la Casa Sacerdotal, així com amics i col·laboradors seus.

Ha estat una tarda molt entranyable, que s’ha iniciat amb una projecció de fotografies que feien un repàs de la seva vida, mostrant el contingut de l’àlbum amb que l’hem obsequiat. Les imatges s’han complementat amb els parlaments de Manolo Julià, Cosme Garcia, Conxita López, Montse Ges i Maria Teresa, que han recordat la gran tasca realitzada servint l’Església a través de les parròquies i les diferents responsabilitats diocesanes assumides sempre amb entusiasme i plena dedicació, i el bon record que ha deixat entre els feligresos. Mossèn Joan també li ha dedicat unes paraules d’agraïment per tots els anys compartits i l’ajuda que li ha dispensat, especialment durant la seva malaltia. Igualment els joves li han dedicat un conte amb unes reflexions per agrair-li l’empremta que ha deixat en les seves vides.

Mossèn Joan Ramon ha recordat els seus pares, el Mossèn d’Almenar, que tant va influir en la seva vocació, i les parròquies que ha servit fins al moment actual, subratllant que tota la seva vida era una acció de gràcies a Déu, per totes les coses bones i per les que no ho han estat, perquè han estat perdonades. Després ha arribat el moment de bufar les veles del pastís i compartir un pica-pica, preparat per Francisco i voluntaris de Jericó, mentre saludava personalment tots els presents.

En la concelebració eucarística del vespre mossèn Joan Ramon ha recordat que el Nadal és l’origen de tot el bé que Déu vessa sobre la nostra vida: “Tot el bé que Déu vessa sobre el món i ha fet en la nostra vida té un principi en el Nadal: Déu s’ha fet home. Aquesta és la font, l’amor de Déu que s’ha fet home i ha mort en la creu… Tant de bo que el Nadal duri tota la nostra vida.”

Aquest és també el nostre desig, i que per molts anys el Senyor li concedeixi salut, joia i esperança.

 

 

 

  

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn