Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

15 maig 2022
Categoria/es: General

CERIMÒNIA CATECUMENAL A LA CATEDRAL

 SET CATECÚMENS DEL CARME HAN REBUT ELS SAGRAMENTS D’INICIACIÓ CRISTIANA

 

El passat diumenge 15 de maig, la Santa Església Catedral de Lleida va ser l’escenari de l’acolliment de nou adults que amb joia i alegria s’han preparat durant dos anys per rebre els sagraments d’iniciació cristiana: el Baptisme, la Confirmació i l’Eucaristia. Sis d’ells ho han fet a la parròquia del Carme: Franco, Chantal, Nayeli Nayledin, Wendy Nicol, Mely Beatriz i Marlevei. Els seus catequsites al Carme han estat Jorge i ERlena, Andreu i Mercè.

La celebració va estar presidida pel nostre bisbe Monsenyor Salvador Giménez Valls, qui va mostrar l’alegria de rebre a aquest grup de persones i constatava com augmenta així la nostra Comunitat Cristiana.

Després de la Litúrgia de la Paraula i de les senzilles i properes paraules del Senyor Bisbe en forma d’homilia encoratjant-los a viure i ser portadors de la Fe vam passar a la celebració del ritus, en un primer moment van estar ungits amb l’oli dels catecúmens, per posteriorment rebre el Baptisme i la llum de Crist. En acabar el ritus baptismal els neòfits van rebre el sagrament de la Confirmació.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn