Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

24 novembre 2013
Categoria/es: General

CLOENDA DE L’ANY DE LA FE

El darrer diumenge de l’any litúrgic, festivitat de Jesucrist Rei de tot el món ha coincidit amb la clausura de l’Any de la Fe. La parròquia del Carme ha viscut molt intensament aquest any dedicat a la reflexió sobre la doctrina Jesús per ajudar als feligresos a comprendre millor les veritats de la nostra fe i poder-la estendre amb la nostra evangelització.

La celebració ha estat preparada especialment per a recordar el que ha estat l’Any de la Fe i ha comptat amb la participació activa dels nens de la catequesi i del grup de joves de la parròquia. Abans de la celebració s’ha fe una projecció d’imatges que amb el testimoni del papa Francesc explicant com va assolir la certesa de la fe. També s’ha recordat la celebració oficial de cloenda que tenia lloc el mateix dia al Vaticà presidida pel Papa. La processó d’entrada de la Missa, les ofrenes, les pregàries i els cants han reforçat la importància de la fe.

L’Any de la Fe s’ha acabat però la nostra vida de fe continua, enriquida amb tot el que aquest històric esdeveniment eclesial ens ha aportat.


Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn