Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

14 gener 2018
Categoria/es: General

CLOENDA DEL CICLE DE NADAL I LLIURAMENT DELS PREMIS DELS CONCURSOS DE PESSEBRES

El bisbe Salvador Giménez Valls, acompanyat per la regidora de Cultura de la Paeria i tinent d’alcalde Montse Parra i pel president de l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes Àngel León i tota la junta directiva de l’entitat, va presidir el matí del diumenge 14 de gener en l’Auditori Enric Granados, l’acte de Cloenda del Cicle de Nadal 2017.

El bisbe de Lleida Salvador Giménez, en unes breus però alhora agraïdes paraules, recordà que quan va venir a Lleida i va participar per primera vegada als actes de l’Agrupació de Pessebristes, va quedar sorprès de la vitalitat i del treball d’aquesta entitat: “He de felicitar-vos com a bisbe pel vostre entusiasme en voler explicar mitjançant l’art de fer pessebres el misteri del naixement de Jesús”. En aquests sentit el bisbe de Lleida convidà  a tots aquells que fan pessebres per Nadal i molt especialment als pares, que expliquin qui era Jesús, on va néixer que va fer: “…fer pessebres és donar a conèixer Jesús”, digué.

Tot seguit s’inicià el lliurament dels premis del Concurs de Pessebres. Entre ells, es nens del grup de Catequesi de la parròquia del Carme guanyadors al Concurs Infantil i Juvenil de Pessebres, en cada una de les seves categories.

La segona part de l’acte i com a cloenda s’oferí la cantata “Granados: els seus viatges i el Nadal”, amb 150 cantaires pertanyents a 9 corals infantils de Lleida i comarques.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn