Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

16 gener 2012
Categoria/es: General

CLOENDA DEL CICLE DE NADAL I PREMIS DEL CONCURS DE PESSEBRES

L’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes ha tancat el Cicle de Nadal a l’Auditori Municipal de Música amb la gala de lliurament dels premis dels concursos de pessebres convocats. Ha presidit l’acte l’alcalde de Lleida Sr. Àngel Ros i altres autoritats municipals, provincials i autonòmiques, i la junta de l’Agrupació presidida pel Sr. Angel León.

Els diversos parlaments van fer un elogi al pessebre com a expressió d’amor i solidaritat, i a perseverar en aquesta tradició cristiana que a Lleida va bressolar la parròquia del Carme. Precisament els nens i nenes de la catequesi parroquial any rere any contribueixen a mantenir viva i a potenciar aquesta representació del naixement de Jesús participant en el concurs de pessebres. La Diputació els ho ha reconegut atorgant una placa com a distinció al Grup de la Catequesi parroquial.

També el pessebre de la parròquia ha comptat amb la participació del grup infantil del Carme, construint artesanalment en fusta les cases del poble de Betlem a l’esplai d’estiu.

Després del lliurament de premis les corals infantils del col•legi Claver Raimat (jesuïtes), del Col•legi del Carme de la Bordeta, de l’Estudi de Música Montagut i l’Escola de Música de Linyola van interpretar la cantata de Nadal “Els Pastorets”, en una adaptació de l’obra d’en Carles Mesa, i amb una posada en escena de la companyia La Ukimba. Una versió moderna molt dinàmica de la representació popular teatral que va ser molt aplaudida pel nombrós públic que assistí a l’acte. 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn