Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

7 febrer 2014
Categoria/es: General

COMIAT A LES GERMANES DEL PILAR

El divendres dia 7 de febrer, per a la nostra comunitat diocesana ha estaT un dia trist pel comiat de les Germanes del Pilar que durant 48 anys han acompanyat als mossens de la Casa Sacerdotal.

L’acte ha consistit en una celebració eucarística al lloc on tots els dies celebren l’Eucaristia els mossens que requereixen una assistència més acurada. Entre ells també hi era el bisbe Malla. De la comunitat de les religioses hi assistiren les quatre que últimament atenien la Casa, la Superiora General i la Secretària de la Congregació. Molts mossens s’hi ha fet presents, així com també fidels diocesans.

Un moment emotiu, tota una història d’entrega i servei càlid que posava el punt final amb aquest acte. Mossèn Ortiz, el mossèn més gran del bisbat ens dirigí unes paraules tot fent memòria dels primers passos d’aquesta Comunitat en arribar a Lleida i va interpretar els sentiments del mossens en aquest moment dels adéus. També el Vicari General parlà en nom del mossens i clausurà l’acte la Superiora General amb unes paraules emotives d’agraïment i d’un cert dolor per tenir que arribar a prendre aquesta decisió. El Bisbat regalà a la Comunitat de religioses una imatge de la Verge Blanca, la patrona de la nostra ciutat. Tots vàrem demanar una benedicció ben abundosa del Senyor pels nous passos de les religioses que el mateix dia anaven als nous destins.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn