Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

17 gener 2016
Categoria/es: General

COMIAT A PEPITA PIÑOL

L’església parroquial de Sant Joan Baptista ha acollit la Missa exequial de Pepita Piñol. L’ha presidit Mn. Joan Ramon Ezquerra, concelebrant amb Mn. Joan Mora, Mn. Víctor Espinosa, Mn. Antoni Agelet, Mn. Adrià Burca, Mn., Gerard Soler, Mn. Robert Louan, Mn. Enric Alàs, Mn. Amadeu Carrera, Mn. Antoni Guàrdia i Mn. Mateo Hidalgo, Diaca, cunyat de Pepita. La Coral del Carme ha fet l’acompanyament musical de la celebració.

La Pepita ha estat tota la seva vida molt unida a la parròquia de Sant Joan i, des de fa molts anys, dedicada intensament a la pastoral del malalt de la Unitat Pastoral. Mn. Joan Ramon ha destacat la vida de fe profunda i senzilla  de la Pepita, així com la seva total disponibilitat a acceptar la voluntat de Déu. Aquesta acceptació l’ha manifestat d’una manera molt especial durant la seva malaltia. També ha expressat el sentiment de la Pepita d’agrair a totes les persones que l’han acompanyat durant la seva llarga malaltia i en la missa de comiat a les seves despulles. “La Pepita ens diria a tots ‘Gràcies!’ per la nostra presència i la nostra oració!”

Al final de la celebració alguns familiars han pronunciat unes paraules molt emotives de recordança sobre la Pepita: “Ens costa d’expressar-ho en paraules, perquè tot són records…” I han relatat molts moments tendres de la intensa presència de la Pepita en les seves vides. “Ha estat una tieta mare per als seus nebots i una tieta padrina per als seus renebots.”

A la Pepita tots la recordem amb aquesta alegria afable, amb la seva proximitat i el testimoni d’una vida dedicada a portar Jesús sagramentat. Ben segur que Déu Pare li ha obert de bat a bat les portes del Cel i ja descansa en la Pau del Senyor!

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn