Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

18 juny 2013
Categoria/es: General

COMIAT AL P. VARGHESE

El pare Joseph Varghese, originari de l’Índia, torna al seu país natal. Dels set anys que ha estat a Catalunya, els darrers cinc els ha compartit la seva vida amb la comunitat dels carmelites descalços de Lleida. Durant aquest temps ha completat la seva formació que ha culminat amb el doctorat en teologia per la Facultat de Teologia de Catalunya.

El passat dimarts 18 de juny, la comunitat de Santa Teresina de l’Infant Jesús va preparar-li una festa de comiat. Els nens i joves del casal Pare Palau li van lliurar en nom de tots un diploma i diners per poder adquirir una moto al seu país.

Els parlaments P. Josep Castellà, prior del convent, i del P. Agustí Borrell, provincial de Catalunya i Balears, van deixar constància de la gran petjada que el P. Varghese ha deixat al Santuari. Ell mateix també va expressar el seu agraïment a la comunitat i la satisfacció per tot el temps compartit, i que arribat el temps de seu retorn desitjava lliurar-se totalment a la nova tasca que li esperava com a formador al Seminari de la seva província de Manjummel (Índia). Allí s’hi adreçarà a mitjans de juliol, després de passar uns dies amb els seus familiars que viuen a Barcelona.

Algunes persones de la parròquia del Carme van voler acompanyar el P. Varghese en el seu comiat i lliurar-li una reproducció de la imatge de la Mare de Déu que presideix el temple. Dies enrere ell va compartir les seves habilitats com a màgic amb els nens de la Catequesi. Amb el nostre sincer agraïment li desitgem un feliç retorn al seu país.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn