Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

27 agost 2012
Categoria/es: General

COMIAT AL PARE ALFREDO GUARCH

El Pare Alfredo Guarch ofm ja descansa en la pau del Senyor. Ha mort als vuitanta-quatre anys d’una aturada cardíaca a la Residència d’Ancians d’Adesma Fundació, on va arribar fa un any ja molt delicat de salut. Aquí ha estat molt ben atès també per la comunitat franciscana, especialmente pel P. Jordi Grau que tenia cura de la seva assistència espiritual.

La Missa de comiat s`ha celebrat al Santuari de Sant Antoni de Pàdua. Ha estat presidida pel Ministre Provincial dels Franciscans a Catalunya, P. Josep Gendrau i concelebrada pels Pares franciscans del Santuari de Lleida i d’altres procedents de diferents convents de Catalunya. També hi van participar Mn Joan Mora, rector de la parròquia del Carme i Mn. Dismas, vicari. Les germanes clarisses del Santuari del Sant Crist de Balaguer, religioses franciscanes i d’altres comunitats van assistir a la celebració juntament amb altres persones vinculades a la residència i al Santuari. A tots el pare Provincial va expressar la seva gratitud.

En l’homilia el Pare Francesc Gamissans ha fet una semblança del P. Alfredo, amb qui havia compartit el temps de la seva formació. Aquí tenim les seves paraules que ens poden ajudar a conèixer millor al finat que, acceptant la voluntat de Déu, ha acollit bon grat la germana mort.

En acabar la celebració es va resar l’Oració de Sant Francesc i es va cantar el Tota pulchra i tots els preveres van acompanyar el fèretre fins a la porta del Santuari, des d’on seria traslladat per a ser enterrat al cementiri de la ciutat.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn