Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

19 novembre 2018
Categoria/es: General

CONCERT DE LA BANDA DE MÚSICA “CIUDAD DE FRAGA” A SANT JOAN

 EN LES JORNADES CULTURALS INTER CENTRES I ELS ANIVERSARIS DE SANT JOAN

La Federació de Cases i Centres Regionals de Lleida ha organitzat un concert extraordinari de la Banda de Música “Ciudad de Fraga” a l’església de Sant Joan dins de les 36ª Jornades Culturals Inter Centres a la nostra ciutat, coincidint també amb el Dia de Cantàbria. El president de la Federació, Cosme García, ha presentat l’acte acompanyat de l’alcalde de Fraga, Miguel Luis Lapeña, els regidors d’Educació i Cultura de la capital del Baix Cinca, i els regidors de la Paeria Paco Cerdà i Txema Alonso, destacant la importància d’aquestes jornades que es desenvolupen al llarg d’una setmana amb l’objectiu de mantenir les arrels, costums i tradicions dels llocs d’origen dels seus integrants o de les seves famílies.

Com a rectors de la parròquia, han intervingut en l’acte de presentació del concert Mn. Joan Ramon Ezquerra i Mn. Jaume Pons, que s’han referit a la celebració dels Aniversaris de Sant Joan i a la importància de conservar la pròpia identitat. També s’ha recordat a Mn. Joan Mora, que va ajudar a la Federació. Acabats els parlaments s’han lliurat uns obsequis a la Banda de Música i als representants del consistori d’aquesta ciutat.

L’església de Sant Joan s’ha omplert per escoltar la interpretació magistral d’un repertori de peces molt variades, entre les quals hi havia temes molt populars que el públic ha ovacionat amb entusiasme. Dirigida per Javier Lanao, la trentena de músics de la Banda de Música “Ciudad de Fraga”, que ja té gairebé trenta anys de vida, ja compta amb nombrosos reconeixements entre els quals hi ha el premi que per quart any consecutiu han obtingut al concurs de bandes musicals de la Festa de Moros i Cristians de Lleida.

Després del concert s’ha ofert un refrigeri preparat per Jericó al Local parroquial del Carme. Allí també han pogut veure els records i distincions de Mossèn Joan que aviat configuraran aquest espai que la parròquia li vol dedicar.

 

 

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn