Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

23 desembre 2010
Categoria/es: General

CONCERT DE NADAL DE L’ACADÈMIA DE LES ARTS MUSICALS

L’Acadèmia de les Arts Musicals ha escollit enguany l’església del Carme per a fer el seu concert de Nadal. Ha estat el dijous 23 de desembre, a les vuit del vespre. Al llarg de la tarda havien realitzat els preparatius i el darrer assaig.

Mentre entrava el públic assistent, dos clarinets interpretaven Santa Nit com a ambientació del magnífic concert que estava a punt de començar. Hi van haver moltes i variades interpretacions musicals, també de Nadales, algunes adaptades a ritmes moderns. El grup de clarinets, els grups de violins i baix -de grans i de petits-, el grup de guitarres, el cor infantil dirigit per Montserrat Virgili, amb nens i nenes de totes les edats -els més petits anaven abillats com a pastorets-; i la Dixie Band d’instruments de vent, que interpretà cançons com “When the saints” que donaven peu a la improvització. Aquí es va destacar el saxo de la mà de Pau Gairí.

L’església estava plena de gom a gom d’un auditori entusiasmat que també va entonar algunes melodies i acompanyà alguns ritmes de la Dixie Band. Va ser una actuació molt viscuda que va mostrar el treball afanyós i entusiasta de l’equip de professors i dels alumnes de l’Acadèmia de les Arts Musicals, dirigida per Elena Pallarés.

Mossèn Joan Mora, rector, va agrair la seva presència a l’església del Carme i va elogiar la seva actuació. “Però qui està més contenta d’escoltar-vos és la Mare de Déu del Carme, des de dalt del cambril", va ressaltar.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn