Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

31 desembre 2013
Categoria/es: General

CONCERT FAMILIAR DE NADAL

Ernesto García és un mestre jubilat que des de fa més de tres anys col•labora amb la parròquia fent reforç escolar als nens de la Catequesi. També ensenya a tocar la flauta dolça i la Selene ha estat l’alumna que més ha perseverat amb constància i dedicació en l’aprenentatge d’aquest instrument. Per això han volgut compartir el fruit de tot aquest temps de treball oferint un concert familiar.

El concert ha consistit en la interpretació de vint-i-dues peces breus de temes molt variats i de melodies molt atractives, que anaven estructurades en sis grups i han estat interpretades instrumentalment. En la primera part han comptat amb l’acompanyament musical de Quino amb la guitarra En la segona part del concert, s’hi ha afegit Ester, la filla d’Ernesto, amb la viola. Al tema final, Santa Nit, s’hi han sumat les veus del grup de familiars i amics que hem tingut el privilegi d’assistir a l’acte.

El concert ha estat una veritable sorpresa i tota una revelació del seu talent, del seu treball constant i generós i, encara més, de la seva senzillesa. Enhorabona a tots i per molts anys!!

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn