Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

4 maig 2019
Categoria/es: General

CONCERT INTERCULTURAL ?CELEBREM LA VIDA?

Amb motiu de la celebració anticipada de la festivitat de Sta. Maria Magdalena hem pogut gaudir d’un concert especial. Sota el lema “Celebrem la VIDA”, la plaça del Clot de les Granotes s’ha omplert de públic, música i color en un concert intercultural. Ha obert l’acte el rector de la UPA, Mn. Carles Sanmartín, i Gemma Naranjo ha presentat les actuacions: el duo FER i XAVI interpretant cançons cristianes de caire intimista; la Coral Les Granotes de l’AVV del Clot i confluències amb l’acompanyament a l’acordió pel seu director Josep Maria Abella; el Cor Santa Trinitat de l’església de la Mare de Déu del Pilar.

També hi ha participat el Cor Hondureny de la parròquia del Carme, acompanyats a l’orgue per Mn. Ramon Vila. Yanira, la seva portaveu,  ha fet una exposició profunda i aclaridora del perquè de la dedicació d’aquest grup a la música cristiana. Totes les interpretacions han estat acompanyades i ovacionades pel nombrós públic assistent que s’ha posat dempeus i a ballar amb el cant final del Cor Santa Trinitat “Alabar a Dios”.

Cada grup ha rebut un recordatori de l’acte, que ha acabat amb un refrigeri i uns minuts de conversa agradable i distesa.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn